Redskapsbärare från Wille

Wille – Marknadens mest sålda redskapsbärare för markarbeten och underhåll

En innovativt konstruerad maskin som anpassats för våra fyra årstider. Effektiv och lättmanövrerad även vintertid, något som gör att Wille sticker ut jämfört med andra underhållsmaskiner. Med en redskapsbärare från Wille får du en maskin med hög kvalitet, produktivitet och prestanda – en bra investering som dessutom har en högt andrahandsvärde. Inte undra på att detta är marknadens mest sålda redskapsbärare i sin kategori.

Kraftfull redskapsbärare för underhåll, entreprenad och miljöarbete från Wille

För att kunna utföra renoveringsarbeten, miljöarbeten och restaurering av entreprenader är en redskapsbärare ett måste. Willes redskapsbärare är smidiga och effektiva och lämpar sig därför extra bra för arbete i stadsmiljö. Maskinerna har också tre olika fästpunkter för tillbehör som vikplog, snöskopa, sandspridare och pallgafflar: en bak, en fram och en över motorn. Förarhytten sitter i den främre ramen, maskinerna har midjestyrning och beroende på modell har maskinerna en körhastighet på 36-50 km/h. Sammantaget ger detta utmärkta arbetsförhållanden för föraren. 

Sätt färg på ditt företag

Nu finns möjligheten för ditt företag att få just eran färg på maskinen, nu kan Willemaskinerna beställas direkt från fabrik med RAL-Färgerna. Se under aktuellt.

Färgkarta:
RAL-Färger

Boström Maskin har rätt redskapsbärare för dig

Det är viktigt att välja den redskapsbärare som är bäst lämpad till det arbete och uppgifter den ska utföra, för att göra investeringen och arbetet så effektivt som möjligt. På Boströms Maskin har vi ett stort urval av redskapsbärare från Wille och kan hjälpa dig hitta den bästa modellen och tillbehören för dig.

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.