Om Boström Maskin

Boström Maskin erbjuder försäljning av maskiner, reservdelar, reparation och service. Vi är en kunnig och trygg partner vid köp av nya eller begagnade maskiner för markberedning, anläggning eller parkskötsel. Verksamheten startade redan 1980 och servar kunder från Knivsta i söder till Timrå i norr, i hela Dalarna och delar av Västmanland.

Boström Maskin ingår som ett av sju företag i Willegruppen. Andra som vi samarbetar med är bland annat KH Maskin, danska Brdr. Holst Sörensen A/S, CamRo AB, Stads & Park Produkter AB.

Nya och begagnade maskiner

Hos oss hittar ni både nya och begagnade maskiner från välkända kvalitetsmärken. Söker ni efter redskapsbärare, lastmaskin, grävmaskin, traktor, behöver en batteridriven häcksax eller trimmer kan vi bistå med vår expertis och breda produktkatalog. För oss är det viktigt att ni som kund hittar rätt maskin för era behov. Oavsett om ni ska klippa gräs, skotta snö, utföra större eller mindre anläggningsarbeten har vi en maskin för er. Vi analyserar ert behov, tar fram förslag efter tänkt ekonomi och hjälper till att ordna finansiering om så behövs.

Följ oss

Återförsäljare av marknadens bästa varumärken

Vi är återförsäljare av de främsta varumärkena på maskinmarknaden: Vilakone OY med Willes redskapsbärare, Kobelco, Wacker Neuson, Kramer, Atlas Copcos borrhammare, hydraulhammare från Epiroc, Husqvarnas packningsutrustning, Giant hjullastare, Shibauras gräsklippare och minitraktorer samt Pellencs batteridrivna handredskap.

Vi är miljö- och kvalitetssäkrade

Vår verksamhet är certifierad enligt miljö- och kvalitetssäkrings­systemet FR 2000 som bygger på kvalitetssäkringssystemen ISO 9000 och ISO 14 000 för småföretagare. Varje år genomgår verksamheten en revision enligt FR 2000, vilket är en garanti för dig som kund att vår verksamhet årligen uppfyller branschkraven.

Boström Maskin är ett företag vars verksamhet grundar sig i handel, förmedling, service och reparation av redskapsbärare, grävmaskiner och begagnade inbytesmaskiner. Vi innehar spetskunskap inom området och har lång erfarenhet av branschen.
Copyright © 2023. All rights reserved.