Reparation och service av entreprenad- och grönytemaskiner

Vi tillhandahåller maskinservice och reparation av i princip alla maskiner för entreprenad och grönytor, exempelvis grävmaskin, åkgräsklippare och redskapsbärare. Våra kompetenta servicetekniker löser i princip alla tänkbara problem på din maskin.

Ring oss när det finns behov av reparation eller det är dags för service – då ser vi till att rätt delar finns inne och bokar sedan en tid som passar.

Maskinservice förebygger skador

Alla maskiner behöver servas för att hålla och minska risken för problem längre fram. Att strunta i att lämna in sin maskin på service är ofta dyrare i det långa loppet. Exempelvis kan ett uteblivet oljebyte resultera i skador på maskindelarna som blir mycket kostsamma att laga.

Genom att serva sin maskin regelbundet förebygger man skador samtidigt som man hinner upptäcka fel och förslitningar i tid. Boka in ett servicetillfälle hos oss, så säkerställer du att dina maskiner är i toppskick.

Reparation av grönyte- och entreprenadmaskiner

Har du upptäckt ett kylvätskeläckage, sett att en hydraulslang behöver bytas eller får du inte maskinen att starta alls? Vi hjälper dig vid akut behov av reparation – oavsett om du vet exakt vad som behöver repareras eller behöver hjälp att felsöka problemet.

Servicetekniker med stor erfarenhet och kompetens av maskinservice

Du kan vara trygg med att lämna in din maskin på service hos oss. Vi har lång erfarenhet av service på de flesta entreprenad- och grönytemaskiner – varje år servar och reparerar vi ungefär 500 maskiner. Våra duktiga mekaniker har en bred kompetens och håller sig hela tiden uppdaterade kring utvecklingen i branschen genom märkesanpassade utbildningar. Vi har dessutom tekniker med spetskompetens inom både grävmaskiner, data och elektronik för att kunna erbjuda bästa möjliga maskinservice.

Servicebussar som reparerar och servar maskiner på plats hos dig

Om maskinen som behöver repareras eller servas står långt från Gävle har vi på Boström Maskin också två servicebussar med utrustning för att kunna hjälpa dig på plats. Täckningsområdet för servicebussarna är stort: från Knivsta i söder till Sundsvall i norr, hela Dalarna och delar av Västmanland. Dessutom samarbetar vi med lokala serviceverkstäder som finns nära dig, vilket säkerställer att vi kan erbjuda service på de maskiner vi säljer.

I vissa fall gör vi bedömningen att maskinen skulle behöva repareras i vår verkstad i Gävle. Då har vi möjlighet att hämta maskinen hos dig med vår lastbil – enkelt och smidigt.

Telefonsupport som sparar tid och pengar

Vi erbjuder även telefonsupport till våra kunder, om så önskas. Ibland räcker ett kort samtal med en av våra kunniga servicetekniker för att lösa problemet, vilket sparar både din tid och pengar.

Boka reparation och service

Fylla i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi kan. Kom ihåg att alla fält markerade med * måste fyllas i.


Önskar du reservdelar?

Vi har reservdelar till grävmaskin, redskapsbärare och minilastare.