Raymo – fjärrstyrd gräsklippare med 100% eldrift

Raymo är en ny typ av gräsklippare som uppfyller framtidens krav från användaren. Gräsklipparna är inte bara 100% eldrivna, utan även fjärrstyrda och gjorda för att klara släntklippning i 35 grader (ca 70%). Lågt ljud, låga drifts- och underhållskostnader samt en hög förarsäkerhet gör Raymo till det självklara valet för professionell grönyteskötsel.

Framtidens gräsklippare är redan här

Raymos eldrivna gräsklippare är tillverkad för att kunna utföra professionella arbeten och göra markskötseln ännu mer effektiv. Man kan själv välja om man vill driva den med 100% el eller använda som plug-in hybrid. Maskinens konstruktion påminner om en redskapsbärare av mindre modell, där det är tänkt att man ska kunna anpassa den utifrån sina egna skötselbehov med hjälp av olika tillbehör. 

Köp en gräsklippare från Raymo hos TBM

Med en fjärrstyrd gräsklippare från Raymo får du en säker, smidig, tyst, effektiv och prisvärd maskin som kommer göra skötseln av grönytor mer effektiv. Kom in till oss och kika, eller kontakta oss för mer information – vi svarar gärna på eventuella frågor och funderingar!

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.