Pellenc – Batteridrivna trädgårdsmaskiner

Pellenc tillverkar smidiga maskiner för skötsel av grönytor. Företaget är marknadsledande med ryggburna batterier till sina maskiner, vilket ger lätta maskiner med mindre vibrationer och lägre ljud. Miljömässigt är dessa maskiner ett bra val då de har ca 99 % lägre CO2 direktutsläpp i jämförelse med en bensindriven dito. 

Trädgårdsmaskiner från Pellenc för underhåll av grönytor

Med Pellenc breda utbud av handredskap för trädgårdsskötsel och parkskötsel kan du utföra samma arbete men slita mindre på kroppen. Tack vare att Pellencs maskiner drivs av ryggburna batterier slipper du avgaser, samtidigt som du sparar på miljö och plånbok. 

Ryggburna litium-ion batterier

De ryggburna batterierna som driver Pellencs trädgårdsmaskiner är baserade på litium-ion-teknologi. De var först i världen att introducera denna typ av batterier för trädgårdsredskap och är idag ledande inom batteriteknik. För att du som användare inte ska behöva oroa dig för att batteriet tar slut har Pellenc utvecklat ett system där batteriet bärs på ryggen. På så sätt kan du arbeta en hel dag utan att behöva ladda.

Vi hjälper dig hitta rätt trädgårdsmaskin från Pellenc

Hos oss finner du ett brett utbud av maskiner från Pellenc såsom motorsågar, trimmers, borstmaskiner, sekatörer, stångsåg, lövblås, gräsklippare, häcksax, skyffeljärn och givetvis batterier. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt redskap.

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.