Om TBM

Boström Maskin erbjuder försäljning av maskiner, reservdelar, reparation och service. Vi är en kunnig och trygg partner vid köp av nya eller begagnade maskiner för markberedning, anläggning eller parkskötsel. Verksamheten startade redan 1980 och servar kunder från Knivsta i söder till Sundsvall i norr, i hela Dalarna och delar av Västmanland.

Boström Maskin ingår som ett av sju företag i Willegruppen. Andra som vi samarbetar med är bland annat Maskinia AB, danska Brdr. Holst Sörensen A/S, CamRo AB, Walker Mowers Sweden AB, Stads & Park Produkter AB, Nomaco och Heatweed.

Nya och begagnade maskiner

Hos oss hittar ni både nya och begagnade maskiner från välkända kvalitetsmärken. Söker ni efter redskapsbärare, lastmaskin, grävmaskin, traktor, behöver en batteridriven häcksax eller trimmer kan vi bistå med vår expertis och breda produktkatalog. För oss är det viktigt att ni som kund hittar rätt maskin för era behov. Oavsett om ni ska klippa gräs, skotta snö, utföra större eller mindre anläggningsarbeten har vi en maskin för er. Vi analyserar ert behov, tar fram förslag efter tänkt ekonomi och hjälper till att ordna finansiering om så behövs. 

Återförsäljare av marknadens bästa varumärken

Vi är återförsäljare av de främsta varumärkena på maskinmarknaden: Vilakone OY med Willes redskapsbärare, Case och Doosans entreprenadmaskiner, Atlas Copcos borrhammare, hydraulhammare från Epiroc, Husqvarnas packningsutrustning, Giant hjullastare, Shibauras gräsklippare och minitraktorer, Walker Mowers gräsklippare samt Pellencs batteridrivna handredskap och Heatweed ogräsbekämpning. 

Vi är miljö- och kvalitetssäkrade

Vår verksamhet är certifierad enligt miljö- och kvalitetssäkrings­systemet FR 2000 som bygger på kvalitetssäkringssystemen ISO 9000 och ISO 14 000 för småföretagare. Varje år genomgår verksamheten en revision enligt FR 2000, vilket är en garanti för dig som kund att vår verksamhet årligen uppfyller branschkraven.

Läs om vår policy

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.