Melex - Specialister på elbilar

Melex utvecklar elektriska arbetsfordon som inte ska jämföras med golfbilar. Våra elfordon från Melex är kraftiga och stryktåliga arbetshästar som dagligen underlättar jobbet för tusentals användare. Det är inte bara miljön som blir glad när du väljer en elbil från Melex.

Elfordon av hög kvalitet – välj Melex

Melex har sedan början på 70-talet producerat elfordon av hög kvalitet. Idag tillverkar de robusta och batteridrivna arbetsfordon för professionell användning. Melex elbilar är lättkörda och särskilt lämpade för fastighetsbolag, pastorat, kommuner eller andra aktörer som arbetar med underhåll och som är måna om ekonomi och miljö.

Miljövänligt och ekonomiskt elfordon

Att välja ett eldrivet arbetsfordon istället för en maskin som drivs med diesel eller bensin är ofta förenat med en vilja att skapa bättre och renare miljö – både för användaren och naturen. Men elfordon är också ett bra val sett ur ett ekonomiskt perspektiv. En elbil kräver generellt sett mindre service och underhåll på grund av att de elektriska systemen som ersatt de mekaniska praktiskt taget är underhållsfria.  

Underlätta arbetet med elbil från Melex

Gör arbetet lättare och roligare med en elbil från Melex. Vi på Boström Maskin hjälper dig gärna i valet av modell och ser till att elbilen passar för er verksamhets behov.

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.