Heatweed

Heatweed Technologies tillverkar maskiner som på riktigt tar upp kampen mot ogräs. Genom att använda hett vatten istället för kemiska bekämpningsmedel är en ogräsborttagare från Heatweed både mer miljövänlig och mer skonsam för omgivningen än de traditionella alternativen. Maskinerna har en mycket god precision för att underlätta ditt arbete och är lämpliga att använda på alla ytor, även grus och konstgräs. 

Bli kvitt ogräs – helt utan bekämpningsmedel

Maskinlösningar från Heatweed är helt fria från kemikalier. Istället används en unik metod som baseras på varmt vatten, temperaturkontroll och sensorteknologi som förstör cellerna i ogräset. Deras innovativa metod ger snabba resultat som varar länge – det räcker med maximalt fyra behandlingar per år. 

Hög effektivitet och låga driftkostnader med maskin från Heatweed

Med en maskin från Heatweed får du en ogräsborttagare som är både kostnadseffektiv och snäll mot omgivningen. Jämfört med sina konkurrenter har Heatweeds maskiner lägst vatten- och energiförbrukning, lägst avgasutsläpp och lägst bullernivå. Det ger en hög användarvänlighet, samtidigt som driftkostnaden sänks. 

Köp din Heatweed-maskin för ogräsborttagning på TBM

Vi är auktoriserade återförsäljare av Heatweed, och kan därför garantera en hög kvalitet på både produkt och kundservice. Besök eller kontakta oss så hjälper vi dig välja den modell som passar bäst för dina behov.

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.