Doosan - Grävmaskiner, hjullastare, minigrävare och dumper

Doosans moderna, effektiva och bränslesnåla maskiner för entreprenad håller mycket hög kvalitet och du får garanterat ut det bästa av din maskin. En stabil arbetsmaskin att lita på.

Entreprenadmaskiner från Doosan

Doosan, tidigare Daewoo, är en av världens ledande leverantörer av entreprenadmaskiner. Med grävmaskin, bandgrävare, minigrävare eller dumprar från Doosan får du en driftsäker maskin av garanterat hög kvalitet. 

Doosan – hjulgrävare, minigrävare och bandgrävare

Genom att välja en maskin från Doosan får du en oslagbar kombination av kraft, effektivitet och miljömedvetenhet. Materialen som används i både Doosans bandgrävare och hjulgrävare har valts med ett hållbarhetstänk och motorerna möter rådande miljökrav. Dessutom är de utvecklade med stort fokus på förarkomfort med god sikt, förvaringsmöjligheter och lättillgängliga knappar och reglage. 

Hjullastare från Doosan

Doosans breda utbud av olika modeller av hjullastare gör det enkelt att hitta en maskin som passar just dina behov. Precis som deras grävmaskiner är hjullastare från Doosan utvecklade med fokus på en hållbar miljö för både natur och förare. Ett tryggt val av hjullastare helt enkelt!

Dumper / Dumpers från Doosan

Vi erbjuder ett stort utbud av olika modeller av dumpers från Doosan. Genom förvärv har även dumpers från Moxy och Bobcat blivit en del av koncernen Doosan Infracore. 

Köp entreprenadmaskin hos Boström Maskin

Oavsett om du redan vet att du behöver en hjullastare av en specifik modell, eller om du inte är säker på vilken entreprenadmaskin du ska välja kan vi på Boström Maskin lotsa dig till den bästa lösningen. Kontakta oss så kan vi prata mer om vad vi kan göra för dig!

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.