Case - Grävmaskiner, hjullastare och lastmaskiner för entreprenad

Vi erbjuder högkvalitativa maskiner från Case som är världsledande inom entreprenadmaskiner. Att sitta i en maskin från Case är som att komma hem – det är helt enkelt något speciellt med att hantera en av världens bästa entreprenadmaskiner som ger föraren den precision, flyt och kraft som behövs för att utföra ett bra arbete. Boström Maskin har allt från grävmaskiner för tunga arbeten och hjullastare till schaktmaskiner för förflyttning av stora schakt- eller jordmassor.

Grävmaskiner från Case

Hos oss hittar du bandgrävare, hjulgrävare, grävlastare och små minigrävare från Case. Oavsett om du behöver grävmaskin till grävning, dikning eller för att lasta material har Case grävmaskiner som klarar jobbet. 

Hjullastare och lastmaskiner från Case

Söker du efter en lättmanövrerad och mångsidig maskin för lastning och hantering av exempelvis grus, sand eller flis är Case lastmaskiner något för dig. Vi tillhandahåller lastmaskiner från Case som schaktmaskiner, kompaktlastare, bandlastare och hjullastare. 

Hitta din nästa entreprenadmaskin hos Boström Maskin

Case levererar några av världens bästa entreprenadmaskiner och har funnits på marknaden i över 150 år. Med en grävmaskin, hjullastare eller annan lastmaskin från Case kan du vara säker på att få en prisvärd entreprenadmaskin av hög kvalitet. Vi på Boström Maskin har lång erfarenhet av service, reparation och försäljning av grävmaskiner och lastmaskiner från Case. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig! 

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.