Atlas Copco – Handhållna borrhammare, belysningsmast och elverk

Atlas Copco är ett svenskgrundat företag som är världsledande leverantör av maskiner och lösningar som förbättrar produktiviteten i industrin. Hos oss finner du förstklassiga verktyg som hjälper dig i arbetet. Våra borrhammare, belysningsmaster och elverk från Atlas Copco är kraftfulla, robusta och kompakta för att underlätta transport.

Hydraulhammare från Epiroc

Om du ska du bryta sten eller betong behöver du en hydraulhammare. Det är ett mångfacetterat redskap som passar för många olika typer av arbeten, exempelvis rivning, demolering, bergbrytning, dikesgrävning och asfaltsskärning. Oavsett om du söker efter en handhållen hydraulhammare eller hydraulhammare till grävmaskiner har vi en maskin från Epiroc som passar dina behov. 

Vibroplatta, markvibrator och paddor från Husqvarna

För i princip alla byggprojekt och entreprenader krävs att underlaget jämnas ut och packas. Husqvarna erbjuder kraftfulla och effektiva maskiner och utrustning för packning, exempelvis vibroplatta, markvibrator och padda. De finns i många olika modeller, viktklasser och kan vara framåt- och bakåtgående – vi hjälper dig gärna välja en packningsmaskin som passar.

Köp din hydraulhammare, vibroplatta eller markvibrator hos Boström Maskin

Borrhammare, hydraulhammare och packningsutrustning från Atlas Copco, Epiroc och Husqvarna har alla någonting gemensamt – de är verkliga kvalitetsmaskiner med låga vibrations- och ljudnivåer som minskar risken för skador av vibration och buller. Vi på Boström Maskin har lång erfarenhet av försäljning, reparation och service av maskiner från Atlas Copco och kan hjälpa dig både före och efter ett köp. Kontakta oss så ser vi till att hitta den bästa lösningen som svarar till dina önskemål.

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.