Företaget

Affärsidè

Att Boström Maskin skall sälja redskapsbärare, lastmaskiner, traktorer, parkvårdsmaskiner och grävmaskiner för anläggning och service arbeten samt sälja reservdelar för dessa maskiner som uppfyller god kvalitet och ställda miljökrav. Att för dessa maskiner hålla en effektiv och bra eftermarknad som service och reparation.

Företaget

Boström Maskin är ett företag som säljer, förmedlar, servar och reparerar maskiner inom entreprenad, skötsel och underhållssektorn. Företaget grundades 1980 och har kontor och verkstad i Gävle, samt försäljning I Uppsala.

Verksamheten

Vår verksamhet består av att analysera maskinbehov och anpassa maskiner och redskap efter kundernas behov och önskemål. Bakom oss har vi en av Nordens bästa leverantör av redskapsbärare Vilakone OY med varumärket Wille och en av Europas ledande minigrävmaskinstillverkare Yanmar, Kramer hjullastare och Walkers Movers gräsklippare.

Samarbeten

Boström Maskin ingår även i Willegruppen och är återförsäljare åt Wiklund Trading AB och Walker Mowers Sweden AB vilket medför att vi med hjälp av våra gemensamma erfarenheter av Willes, Yanmars, Kramers och Walker Movers breda maskinprogram kan leverera "rätt" maskin till er som användare.

Service och reparation

Service och reservdelar till våra maskiner tillhandahålls av vår verkstad i Gävle eller av lokala serviceverkstäder som vi samarbetar med nära Er.

Begagnade maskiner

Med de "svängningar" som finns i branschen, byter vi även in både större och mindre maskiner inom vårt arbetsområde.

Miljö och kvalitet

Boström Maskin är certifierad i ett miljö- och kvalitetssäkringssystem som heter FR 2000 och bygger på Iso 9000 och Iso 14000