Walker Mowers – Högkvalitativa åkgräsklippare för större grönytor

Effektivisera skötsel av gräsmattor och grönytor med en åkgräsklippare från Walker – en lättmanövrerad, smidig gräsklippare för professionellt bruk. Walker tillverkar samtliga maskiner för hand för att säkerställa en produkt av hög kvalitet, där användarvänlighet står i fokus. 

Walker – Lättmanövrerad åkgräsklippare med stor räckvidd

En åkgräsklippare passar kyrkor, kommuner, förvaltningar, campingar och andra aktörer som behöver hålla stora grönytor i toppskick. Walkers gräsklippare utmärker sig genom att vara lätt att styra, ge föraren god sikt, nå under låga hinder och vara stabil även över kullar. Dess stora räckvidd beror på att klippaggregatet är frontmonterat, i kombination med den låga konstruktionen. Detta sparar många timmar av arbete och frustration eftersom du enkelt kommer åt att trimma under staket, hängande träd och buskar.

Optimal förarkomfort

Walker har tänkt till när det kommer till förarkomfort. God sikt över arbetsytan, ergonomi, låg tyngdpunkt och balanserad viktfördelning gör Walkers åkgräsklippare unika på marknaden. Det gör åkgräsklipparna mycket enkla och roliga att köra, samtidigt som de levererar ett felfritt resultat.

Köp åkgräsklippare hos Boström Maskin

Vi erbjuder en rad olika modeller av Walkers åkgräsklippare för såväl större som mindre ytor samt med eller utan uppsamlare. Välkommen in till oss för att titta eller kontakta oss vid frågor och funderingar – vi hjälper dig genom hela köpprocessen!

Vill du köpa av oss?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.