Rätt maskin för era behov!

Handla nytt eller begagnat?

Hos oss är det viktigast att ni som kund hittar rätt maskin för era behov. Oavsett om ni ska klippa gräs, skotta snö eller utföra större eller mindre anläggningsarbeten. Oavsett om ni söker efter en redskapsbärare, lastmaskin, grävmaskin, traktor eller behöver en batteridriven häcksax eller trimmer.  Vi analyserar ert behov, tar fram förslag efter tänkt ekonomi, och hjälper till att ordna finansiering om så behövs. Hos oss kan ni handla både nytt och begagnat.

Reparation och service

Behöver din maskin reparation eller service så står vår skickliga servicetekniker tillhands i vår fullservice-verkstad i Gävle. De genomgår regelbundet utbildningar och kan laga och serva i stort sett vilken maskin som helst.

Står maskinen långt ifrån verkstaden i Gävle?

Det löser vi genom att vi samarbetar med lokala serviceverkstäder som finns nära våra kunder, så oavsett om maskinen står i Surahammar eller Mora kan vi erbjuda service på maskiner vi säljer. Vi har både servicebilar som kan komma ut till er på plats och lastbil så att vi kan hämta och lämna era maskiner för service på vår verkstad i Gävle.

Reservdelar

Vi hjälper dig att leta fram reservdelar till just din maskin, och oftast lyckas vi med uppgiften. Det spelar ingen roll vilket märke det är. Vi kan också snabbt ta hem alla reservdelar som finns på marknaden för de flesta maskiner.

Samarbetspartners

Vi är återförsäljare av de främsta varumärkena på maskinmarknaden. Som Vilakone OY med Willes redskapsbärare, Case och Doosans entreprenadmaskiner, Atlas Copcos Hydraul hammare och packningsutrustning, Giant hjullastare, Shibauras gräsklippare och minitraktorer, Walker Movers gräsklippare samt Pellencs batteridrivna handredskap.

Boström Maskin ingår som ett av sju företag i Willegruppen. Andra som vi samarbetar med är bland annat Maskinia AB, danska Brdr. Holst Sörensen A/S, CamRo AB och Walker Mowers Sweden AB och Stads & Park Produkter AB.

Miljö och kvalitet

Vår verksamhet är certifierad enligt miljö- och kvalitetssäkrings­systemet FR 2000 som bygger på kvalitetssäkringssystemen ISO 9000 och ISO 14 000 för småföretagare. Varje år genomgår verksamheten en revision enligt FR 2000, vilket är en garanti för dig som kund att vår verksamhet årligen uppfyller branschkraven.

PB100995
PB010982
PB060985

Kom förbi och ta en kaffe med oss!

026-10 12 50 • info@tbm.se